Zilnic radem, zambim, ne incruntam… Toate emotiile lasa in timp semne pe fata noastra.

Zonele cele mai afectate sunt fruntea, zona perioculara si inter-sprancenoasa. Zona de aparitie a acestor riduri este data de o predispozitie genetica, mimica o putem controla cu greu, poate doar daca ne -am privi continu in oglinda…

Musculatura mimicii are rol definitoriu in aparitia ridurilor dinamice. Expresiile faciale determina aparitia unor riduri initial, vizibile doar in timpul miscarii, dar care ulterior, sunt vizibile si in repaus.

Ce putem face pentru  preveni?

  • Toxina botulinica este metoda ideala de a corecta ridurile de expresie. Injectarea toxinei  paralizezeaza muschii dar in timp induce si o redistribuire a fibrelor de colagen la nivelul dermului, astel incat, injectari repetate  pot sa diminueza cantitatea de toxina necesara.
  • Exista pe piata diferite produse ce contin toxina botulinica: Dysport, Vistabel. Efectul lor dureaza 4-6 luni, post injectare.
  • Nu trebuie sa va fie frica de un aspect ‘’ inexpresiv al fetei’’ pentru ca modularea dozei de toxina injecata de catre medicul dermatolog va va asigura un aspect natural.

Preturi: 900 ron/ sedinta, pentru 3 zone ( frunte, periocular, intersprancenos); tel. 0740124469

 

Comments are closed.

Post Navigation